avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta pensionare anticipata/ barbati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta pensionare anticipata/ barbati

35 ani si o luna cotizatii inclusiv cu grupa a doua de munca.Am mai avut 7 ani in grupa intai dar am pierdut procesul.La ce varsta pot iesi anticipat?.Am lucrat pe pozitii de inginer foraj si inginer-sef.Va multumesc!Sunt nascut in 6 martie 1957.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
ilie tatarici, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:34, 23 Mai 2019
Conditii:
-Varsta 60 de ani
-Stagiu 43 ani, fara stagiul asimilat(armata, cursuri universitare de I, pensie de inva.liditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare ContSters312083 ContSters312083 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra,as vrea sa aflu si eu la ce varsta pot iesi la pensie daca am 57 de ani ( nascut in 1957) ,40 de ani de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala cu gr 2 Stefanilies Stefanilies Barbat nascut iunie 1957, 34 ani vechime cotizata din care 7 ani gr 2, cand poate iesi la pensie anticipata partiala (vezi toată discuția)
Reducere vârsta de pensionare Radu Aura Radu Aura Rog lămuriri in următoarea speta: bărbat, data nasterii - martie 1957, stagiu de cotizare 37 ani si 9 luni , din care 18 ani lucrați in grupa a-II-a ... (vezi toată discuția)