avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popriri

Buna seara, am avut un imprumut la banca Patria Credit pe 5 ani, in ferbruarie 2020 s ar incheia contractul insa am cerut refinantare de la banca Mikro Kapital,iar in momentul transferului de bani de la MK la PC, ni s a spus ca ANAF a pus proprire pe 8000 lei si i am rugat pe domnii de la banca PC sa blocheze panii in cont pana vi eri sa vad care este problema.Am mers la ANAF si nu am decat 5700 lei obligatie de plata..Deci difera sumele de bani ale adreselor de propriri dr la ANAF cu cele de la banca PC...pana vineri am timp sa vad cum rezolv problema, daca nu,vineri deblocheaza contul, imi ia cei 8000 leu+ 45 lei comision pt fiecare proprire( ele fiind 12).Imi puteti da un sfat?

Alte discuții în legătură

Proprire cont ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, ce fac cand am proprire cont de la ANAF? Cum procedez? (vezi toată discuția)
Poprire cont puse de anaf Mary136 Mary136 Buna ziua, Am avut o datorie la anaf de 50 lei de prin 2015. Am avut un pfa, am lucrat vreo 2 luni si imi bagasem deduceri personale, dar pt ca am lucrat asa ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)