avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proprire cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proprire cont

Buna ziua,

ce fac cand am proprire cont de la ANAF? Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 15:22, 21 Octombrie 2010
Faceţi contestaţie la executare sau achitaţi suma msolicitată.Oricum odată cu instituirea popririi, terţul poprit este obligat să indisponibilizeze toate sumele din cont prezente şi viitoare până la concurenţa debitului înscris în titlu.
mai pot primi bani in cont?

trebuie sa platesc taxe pentru ridicare proprire cont?
Taxele de deblocare cont se platesc in functie de banca unde aveti conturile deschise.Sunt banci care,mai nou,percep un comision de 100 euro pentru deblocare cont.In momentul cand banii va apar in fisa pe platitor de la Anaf mergeti la ei si solicitati adresa catre banca de deblocare a contului.Banca va deblocheaza contul in urma acestei adrese,dar sunt banci care deblocheaza automat in urma stingerii debitului.Puteti sa mai incasati bani in cont,dar acestia vor fi virati pentru stingerea debitului.Dvs.legal nu puteti folosi instrumenste de plata cash pentru incasarea si plata unor clienti sau furnizori,numai pt plata salariilor.
multumesc mult pentru raspuns, imi este de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooor!!!!creanta fiscala /poprire contribuabilamarat contribuabilamarat Buna ziua,am o adresa de infiintare a popririi pe contul bancar de credit,de la Fisc,pt suma de 1200 ron.Am achitat fuguta 800 lei in contul bancii,eu stiind ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire pentru o amenda contraventionala paul1ca paul1ca Astazi am primit un email de la banca pe care am cardsi imi spuneau urmatoarele : Va informam ca in data de 19/07/2013 pe contul/urile dumneavoastra ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)