avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INCHIRIERE FARA SA FI PROPRIETAR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INCHIRIERE FARA SA FI PROPRIETAR

Am inchiriat un apartament de la o persoana care s-a declarat proprietar, printr-un contract de inchiriere. Dupa ce au trecut 6 luni si a incasat 1200 Euro, fara sa plateasca impozit, am aflat ca apartamentul nu este proprietatea lui ci a parintilor sai. A fost foarte suparat ca am aflat si acum ma ameninta cu evacuarea. Ce infractiune a comis acesta si unde ma pot adresa pentru a depune o plangere penala. E posibil sa apelez direct la instanta, pentru a evita parchetul?.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 01:16, 23 Mai 2019
Nu puteți evita faza de urmărire penală, care aparține exclusiv parchetului.
Puteți formula și depune plângere penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de evaziune fiscală și înșelăciune, la Parchetul de pe lângă Tribunalul in Circumscripția căruia s-a comis fapta.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Roxanado Roxanado Buna seara,suntem amenintati ca ni se da foc de unchiul sotului meu,cu care locuim in curte.Martori la aceste amenintari au fost 2 echipaje de la Politia ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune angelmgrey angelmgrey Dacă am convenit la un schimb de produse cu verificare colet, cu stabilirea clară a produselor și procedurii trimiterii, primind altceva în loc și având ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un telefon Adam_m Adam_m Am facut un schimb de telefon, Mi Mix 2 + 700 de lei pe un telefon Honor 10 care este inutilizabil. Daca nu imi schimba inapoi pot sa ma duc la Autoritate ... (vezi toată discuția)