avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... jumatate-jumatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

jumatate-jumatate

In cazul in care, in tinpul casniciei, sotii isi deschis o firma in care la inceput sunt ambii actionari, apoi unul se retrage ramanand numai celalalt sot actionar si administrator, in cazul unui divort, sotul care s-a retras din firma, are vreun drept la o impartire a capitalului firmei,? In cazul stabilirii unei pensii alimentare pentru un copil, se poate tine cont de venitul firmei, sau profitul firmei inainte de a fi repartizat?La noi exista vreo lege care stabileste o pensie alimentara pentru sotia sau sotul care a fost inselat avand in vedere ca acesta are un venit minim ? Dar stabilirea unor daune morale pentru abuz de incredere in sensul in care casnicia sa zicem a fost compromisa prin tradarea promisiunilor unuia dintre soti?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Venituri pe firma lealea lealea Buna ziua! Am si eu o intrebare mai delicata. Sotul meu a deschis in anul 2014 o firma in Iasi , noi suntem casatoriti din 2010 in urma casniciei avem un copil ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa exclusiva petru ana maria petru ana maria Buna ziua,ma aflu in proces de divort cu sotul meu si a inceput procesul de divort cu martori din culpa exclusiva a sotuui.in martie va fi audiat cel de-al ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma er0s22 er0s22 Buna ziua Am o problema legata de un SRL in care suntem asociati cu parti egale 6 persoane. 3 suntem administratori (eu si alte 2 persoane). De 6 luni ... (vezi toată discuția)