avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde gasesc tema Evidenta actelor procedurale si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde gasesc tema Evidenta actelor procedurale si a inscrisurilor?Legea si articolele ,daca se poate,va rog mult....

Buna ziua!am mare nevoie de acest subiect,va rog sa mi precizati unde gasesc Evidenta actelor procedurale si a inscrisurilor?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: coriii , utilizator 12:20, 24 Mai 2019
Daca ar fii sa va raspund doar pe baza a ceea ce am inteles eu, v-as spune ca la arhiva judecatoriei/tribnunalului unde se afla dosarul( daca sunteti parte in dosar sau aveti imputernicire), daca va referiti la alt gen de inscrisuri...poate ar trebuii sa fiti putin mai clara.
Vedeti Regulamentul de ordine interioară a instanţelor judecătoreşti
[ link extern ]
multumesc pt raspuns, insa in hotararea nr . 1375 din 17 decembrie 2015 am gasit la sectiunea a VIII -a Evidenta activitatii instantei,subiect ce nu cred ca face parte din evidenta actelor procedurale si a inscrisurilor.Puteti sa mi spuneti mai exact in ce articole gasesc tema evidenta actelor procedurale si a inscrisurilor?multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare acte legislative glo petro glo petro CINE POATE SA MI TRIMITA SI MIE ROI HCSM 1375/2015 LEGEA 567 DIN 2004 ACTUALIZATE. MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Se poate încheia un contract de asistență juridică între un avocat și una din părți, retroactiv, dacă cererea de chemare în judecata a fost anulată ca netimbrată? db03uie db03uie Va rog sa ma ajutati cun un raspuns cu temei legal: se poate incheia un contract de asistenta juridica intre un avocat si una din parti, retroactiv, daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa vad actele dintr-un dosar care s-a judecat acum 2 ... giuseppe07 giuseppe07 Cum pot sa vad actele dintr-un dosar care s-a judecat acum 2 ani ? Au zis ca nu sunt parte si ca nu pot vedea actele . art. 162 din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)