avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat de 2 ori in 60 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat de 2 ori in 60 de zile

Buna ziua,

Mi-a fost suspendat permisul de 2 ori (o data in luna martie 30 de zile), iar acum 90 de zile (pentru viteza, 104 in zona de 50). Cum permisul a fost suspendat de 2 ori in decursul a 6 luni, mi se va mai adauga 30 de zile si mi se va cere reexaminare. Daca depun contestatie si trec 6 luni de la prima suspendare, se mai aplica adaugarea celor 30 de zile?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:00, 23 Mai 2019
Numai dacă veți câștiga procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis 90 zile LNX91 LNX91 Una bucata suspendare permis 90 zile pt 104km/h in localitate (50). 1) Daca fac contestatie cum ca nu cred viteza pretinsa in PV si imi este respinsa, stiu ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ionuț este numele meu și am o întrebare. in luna ... Ionmihail1 Ionmihail1 Buna ziuai, Ionuț este numele meu și am o întrebare. In luna martie am fost prin de aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h Fata de viteza legală și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! vreau ... Adriana2024 Adriana2024 Buna ziua.Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs ! Vreau sa depun o contestatie asupra unui proces verbal / dovada pentru neconcordanta dintre cele ... (vezi toată discuția)