avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort la notar

am depus actele la notariat pentru divort si in proiectul de acord parental in cazul divortului cu copii minori este specificat urmatorul lucru:
''orice modificare a conventiei initiale cu privire la modalitatea de pastrare a legaturilor personale dintre parintele separat si copil si stabilirea contributiei la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala ale minorului SE POATE FACE PRINTR-O CONVENTIE AUTENTICA , CU RESPECTAREA TUTUROR CONDITIILOR CERUTE PENTRU PRIMA CONVENTIE, RESPECTIV CU EFECTUAREA UNUI NOU RAPORT DE ANCHETA PSIHOSOCIALA, CU ACORDUL AMBILOR PARINTI, IN CONDITIILE PREVAZUTE DE LEGE''

voiam sa va intreb daca aceasta formulare este corecta sau este in defavoarea mea? daca tatal minorului nu va fi de acord pe viitor cu modificarea contributiei lunare, mai am dreptul sa il actionez in instanta pentru recalcularea pensiei?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:12, 23 Mai 2019
Este foarte corecta.
Cu acordul ambelor parti (dvs si sotului) puteti aduce orice modificare asupra conventiei initiale, doar sa fie de asemenea in forma autentica, la notar si cu intocmirea unui alt raport de ancheta psihosociala.
In caz de neintelegeri, va adresati instantei.
Da...de ce nu ati pus aceste intrebari direct notarului, inainte sa semnati conventia?
Va intrebati daca e corect dupa ce documentul este emis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar BALOSINRODICA BALOSINRODICA am incheiat un proiect parental in procedura divortului cu copii minori si va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri pe care le am cu privire la urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in legatura ku un divort la notar ! maryusel24 maryusel24 explicati-mi si mie ce beneficii si ce ar trebuii sa trec in actul notarial daca sunt de accord sa-i dau mamei custodia copilului ! sau ce inseamna exact ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor la notar Stoica Ana Stoica Ana Se poate desface o casatorie la notar daca sotii nu detin bunuri comune si cad de acord in privinta minorilor, respectiv, unul sa aiba tutela, celalalt sa ... (vezi toată discuția)