avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deschidere proces prin posta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Deschidere proces prin posta

Buna ziua pot va rog sa deschid un proces prin posta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:33, 25 Mai 2019
da
Desigur, trimiteți acțiunea prin serviciul poștal, cu confirmare primire, insoțită de înscrisurile de care doriți să vă prevalați, în copie conformă cu originalul!
Veți trimite un exemplar pentru instanță și unul pentru pârât (sau mai multe dacă sunt mai mulți).
puteti.
puneti cererea de chemare in judecata, insotita de actele doveditoare - in numar de exemplare egal cu numarul celor chemati in judecata + 1 exemplar pentru instanta- si trimiteti prin posta la adresa instantei competente.
Ati repetat ce s-a spus deja!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
alexutzuuuu, se intampla uneori sa incep sa scriu si sa abandonez pe moment pentru ca intervine altceva care necesita atentia mea.
ulterior, cand finalizez si postez raspunsul, nu vad ca deja s-a mai scris ceva.
a meritat consumul de energie ca sa va dau acest raspuns evident?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata ... Davieboy Davieboy Buna ziua, As dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata prin email, dintr-un alt oras. Stiu ca cererea trebuie depusa cu duplicat, la fel si probele ... (vezi toată discuția)
Completare cerere chemare in judecata alina oana alina oana Buna ziua Am introdus o cerere de chemare in judecata ( actiune in pretentii) si am primit o comuniare adresa de la Instanta, in care trebuia in termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Introducere actiune divort prin posta danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)