avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Înșelătorie?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Înșelătorie?

Buna ziua! În luna octombrie am închiriat un spațiu comercial , însă când am vrut să obțin avizul de funcționare am descoperit ca acest spatiu figurează ca si imobil iar primăria nu accepta . Trebuie neaparat făcută autorizatie de schimbare de destinație iar proprietarul nu vrea sa faca aceasta schimbare , are pretenția să fac eu aceasta modificare ! Problema e ca eu am investit in acel spațiu iar acum proprietarul nu răspunde la telefon! Ce trebuie sa fac sa imi recuperez banii pe care i.am investit acolo?Va rog ajuta.ti.ma! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:33, 23 Mai 2019
Foarte probabil ca veti ajunge la un litigiu civil.
Instanta civila va decide in functie de tot ceea ce va avea la dispozitie atasat la dosarul sau.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Acceptul locatarilor pentru infiintarea si desfasurarea activitatii societatilor comerciale la parter sorin12 sorin12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:sant proprietarul unui spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte,care are destinatia ... (vezi toată discuția)
Fals in acte??? selena1720 selena1720 Buna seara, Problema mea este urmatoarea... In decembrie 2013 am inchiriat un spatiu pentru a putea deschidea o cafenea bar/club.. Cand am dorit sa inaintez ... (vezi toată discuția)