avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Mai am 3 luni pina la pensionare limita de vrista exista lege sa ne protejeze de concediiere. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 24 Mai 2019
Nu exista un text de lege care sa prevada asa ceva.

Criteriile avute in vedere pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere ar trebui sa se regaseasca in contractele colective de munca, regulamentul intern sau in acte normative pentru cei din sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cu 3 luni inainte de pensie Popii Popii Am 65 ani peste 3 luni si am primit preaviz cu desfiintarea locului de munca pe motiv ca au scazut comenzile .ma protejeaza legea pina la pensionare.in preaviz ... (vezi toată discuția)
Criterii departajare restructurare post adimanea adimanea Buna seara. As vrea sa stiu care sunt criteriile de departajare in situatia restructurarii unui post intr-o societate comerciala, in sensul ca din patru ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - contract de munca, restructurari Mihaela Capatina Mihaela Capatina Buna ziua In cazul unor restructurari care sunt criteriile legale de restructurare tinand cont ca este societate comerciala care nu are contract colectiv de ... (vezi toată discuția)