avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii departajare restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii departajare restructurare post

Buna seara. As vrea sa stiu care sunt criteriile de departajare in situatia restructurarii unui post intr-o societate comerciala, in sensul ca din patru angajati pe acelasi post vor ramane trei. Va mentionez ca nu e vorba de o concediere colectiva. Din cate stiu angajatorul a hotarat ca cei patru sa de un concurs. Nu se tine cont de evaluarea anuala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 07:57, 29 August 2018
Criteriile avute in vedere pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere sunt prevazute in lege (pentru sectorul bugetar) si/sau contractele colective de munca si/sau regulamente interne.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de evaluare ade31 ade31 Buna ziua, Stie cineva sa-mi spuna unde scrie in legislatie ca evaluarea se face anual? Multumesc. (vezi toată discuția)
Sanctiune neefectuare evaluare salariati cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Care este sanctiunea pentru neefectuarea evaluarii salariatilor? Codul muncii legifereaza ca evaluarea salariatior este un drept al angajatorului ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea criteriilor prevazute la concedierea colectiva cristina69 cristina69 Buna ziua Am urmatoarea situatie: Printr-un program de restructurare si reorganizare aprobat de Consiliul de administratie al unei societati comerciale s-au ... (vezi toată discuția)