avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxele auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxele auto

În 2010 am cumpărat o mașină nouă Hyundai i30. Nu am depus cererea pentru restituirea taxelor auto până acum. Ce mai pot face pentru a putea recupera banii? Ce sumă (aproximativ) pot recupera?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 14:09, 24 Mai 2019
Buna ziua,
s-a prescris dreptul la actiune si nu mai puteti recupera nimic.
Mai mult, instantele nu admiteau actiunile pentru taxele platite pentru autoturisme noi, ci doar pentru cele import UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)