avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil, indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil, indemnizatie

Buna ziua,
Momentan sunt in concediu crestere copil pana in 20.04.2020, am ramas insarcinata cu al doilea si voi naste in ianuarie 2020. Ce se intampla cu CCC si indemnizatia. Care este procedura pe csre tre sa o urmez. Multumesc

Alte discuții în legătură

Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Mod calcul prenatal după terminarea ccc alexandrinne1 alexandrinne1 Bună ziua, până în luna ianuarie 2020 am fost în concediu creștere copil, din luna februarie am solicitat revenirea din CCC și din prima zi am fost în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andr33a99 Andr33a99 Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 ... (vezi toată discuția)