avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mod calcul prenatal după terminarea CCC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mod calcul prenatal după terminarea CCC

Bună ziua, până în luna ianuarie 2020 am fost în concediu creștere copil, din luna februarie am solicitat revenirea din CCC și din prima zi am fost în medical, timp de 15 zile. După cele 15 zile, am dreptul la prenatal, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil, pe care îl voi naște în aprilie. Nedumerirea mea este cum se va calcula prenatalul, având în vedere că în ultimul an și 11 luni am doar în CCC, iar indemnizația pentru creșterea copilului nu este impozabilă. Se calculează 85% din indemnizația CCC minus CAS, sau se face transformarea în brut minus CAS? Vă mulțumesc. Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Calcule indemnizatie prenatal si crestere copil andreeahategan andreeahategan Buna ziua, pe parcursul acestui an (ianuarie) am fost incadrata cu salarul brut de 3000 lei deoarece societatea la care lucrez a fost nevoita sa modifice ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)