avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asocitia refuza dezinsectia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asocitia refuza dezinsectia

Buna ziua! Am si eu nevoie de un sfat si putin ajutor. Locuiesc intr-un bloc si sunt probleme cu gandacii (stau la parter si am acoperit gaurile pe care le-am vazut si am dat cu otrava in toata casa dar ei tot apar pe undeva) am vazut ca legea nr. 98/1994 obliga asociatia de propietari sa faza dezinsectia la maxim 3 luni. in cazul meu s-a depasi anul si acum ei refuza sa faca sub pretextul ca nu sunt bani. Unde pot face reclamatie pentru acest caz? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:56, 24 Mai 2019
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie,autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invazie gandaci Adriana68 Adriana68 Dupa anveloparea blocului, ne-am trezit cu invazie de gandaci. Degeaba fac eu in apartament deratizare, caci vin de la vecinii de aprtament cu care am ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Mizeria din fata blocului, pe spatiul verde Cristilica Cristilica In fata blocului in care locuiesc, pe spatiul verde, este o mizerie de nedescris: hartii, sticle aruncate, kilograme de mucuri de tigari, cutii goale de bere, ... (vezi toată discuția)