avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cartea de identitate valabila pentru alegerile din 26 ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cartea de identitate valabila pentru alegerile din 26 mai

Buna ziua,
Cartea mea de identitate expira pe 25 mai, iar alegerile sunt a doua zi,
25 mai e zi nelucratoare. In aceste conditii pot vota pe 26?
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
george-neagu, moderator
Nu este adevarat in prima faza am fost dezinformata.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
Elenna25, utilizator
si chiar nu am votat, gandindu-ma ca a fost vina mea ca nu am mers cu cel putin 15 zile inainte de expirarea CI.
Am cerut un sfat si am fost dusa in eroare. Nu mi se pare ok.
Elenna25 a scris:
si chiar nu am votat, gandindu-ma ca a fost vina mea ca nu am mers cu cel putin 15 zile inainte de expirarea CI.

Vina dvs. există. Nu ați respectat termenul în care trebuia să mergeți la Evidență.

Apoi, eu v-am răspuns în 24 mai. Alegerile au fost în 26, aveați timp să profitați de excepția de la lege.
credeti ca v-am mai urmarit site-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ContSters321706 ContSters321706 Buna ziua, buletinul meu a expirat de ceva vreme, am sa platesc amenda. Intre timp m-am mutat in alt judet, pentru a avea un nou buletin, trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)
Schimbare act de identitate GabrielaElla GabrielaElla Buna ziua, In cazul in care ma aflu in Bucuresti iar domiciliul meu este in Tulcea, pot sa imi schimb buletinul aici? Mentionez ca maine imi expira actul de ... (vezi toată discuția)
Exist sau nu mosu1907 mosu1907 Sunt cetatean roman, fara sa detin proprietate in Romania. Locuiesc in chirie in baza unui contract de inchiriere valabil 60 zile cu posibilitate de prelungire ... (vezi toată discuția)