avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnaturi statut asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnaturi statut asociatie

Buna ziua.

Am facut Adunarea Generala de anul acesta in care s-a aprobat Statutul nou conform legii 196. Am facut tabel pentru semnaturile proprietarilor.

Problema este ca in statutul publicat de autoritati avem: nume, adresa si semnatura iar in tabelul facut de noi avem doar nume si semnatura.

Trebuie refacut tabelul? va fi respins dosarul la judecatorie?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 25 Mai 2019
Pentru a preintampina situatii neplacute d erespingere dosar este de preferat sa respctati modelul tabelului,pentru a nu exista inartvertente intre proprietari si proprietati trebuie ca fiecare proprietar sa fie nominalizat aferent unei proprietati din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare statut asociatir de proprietari Petre69 Petre69 Am preluat de curând asociația de proprietari în funcția de președinte, însă la Statut nu am găsit următoarele documente: procesul verbal al adunării ... (vezi toată discuția)
Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii 196/2018 ceraselacera ceraselacera Pentru actualizarea statutului si a acordului de asociere stiu ca trebuie depuse la judecatorie noul statut si un act aditional la acordul de asociere. A depus ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari seliukovaite seliukovaite Pentru infiintarea asociatiei de proprietari este nevoie de acodrul scris a 50% plus unu din proprietari. Daca nu se intrunesc suficienti membri la Adunarea ... (vezi toată discuția)