avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concedii creștere copil suprapuse
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concedii creștere copil suprapuse

Buna ziua. Auzisem despre un proiect de lege pentru cazul in care naști un copil in timpul ccc, se primesc doua indemnizatii? Am văzut o ordonanță de urgență din mai 2019 dar nu se precizează nimic. Eu sunt in aceasta situație și nu știu unde ar trebui sa întreb sau daca se da retroactiv. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Lili5678 , utilizator 14:57, 24 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul ccc ral317 ral317 Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in septembrie. Primul copil are un an si sapte luni, certificat de grad I si as vrea sa stiu daca am vreo ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Nastere al doilea copil in timpul concediului de crestere a copilului mihaela982@yahoo.com mihaela982@yahoo.com Bună ziua, mă aflu în concediu de creștere a copilului , pana pe data de 19 aprilie 2018 , când primul copil împlinește 2 ani , și ar trebui sa nasc al ... (vezi toată discuția)