avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Calificare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Calificare PFA

Buna ziua! Pentru a imi deschide PFA cu codul CAEN 9329 am nevoie de calificare în domeniu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:32, 27 Mai 2019
Aveți nevoie de calificare pentru orice cod CAEN. Acesta e rostul PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu contracte de colaborare sau zilieri? srl sau pfa? Rbt19 Rbt19 Buna ziua! Doresc sa imi deschid, impreuna cu un prieten, o firma de animatie si entertainment pentru petreceri de copii. Noi avem deja experienta in domeniu, ... (vezi toată discuția)
Pentru activitate secundara pfa - 9329 este nevoie de certificat / atestat / diploma? Adorable Adorable Buna ziua. Intentionez sa deschid un PFA cu activitate principala CAEN 7420, COR 343101 pentru care am un Certificat de absolvire pentru ocupatia de fotograf. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să înființez un pfa cu cod caen 9329 - ... florentina1marin florentina1marin Bună ziua! Doresc să înființez un PFA cu Cod CAEN 9329 - Alte activități recreative si distractive n.c.a.. Ce calificare ar trebui să am? Mulțumesc! (vezi toată discuția)