avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat mai are de facut??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat mai are de facut??

I-au dat 1an si 9 luni din care 7 i-a scazut si au ramas 14 luni . a facut abia 2 luni. Cat mai are de facut? Furt si conducere sub influenta bauturii. E posibil sa scape mai repede cu vreun cod penal?? Un raspuns va rog !!

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice pufu_puf pufu_puf Buna ziua, Sunt iuliana si in dimineata aceasta in tip ce ne intorceam de la o nunt, eu si sotul meu, am fost opriti de un echipaj al politiei rutiere ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice. gard gard Am fost eliberat conditionat din pedeapsa de 4 ani(nu infractiune rutiera nici cu violenta),dupa 1an si 9 luni am fost prins conducind fara permis sub ... (vezi toată discuția)
Proces furt - Tyti Tyti Buna ziua Acum un an ne-am adunat cativa prieteni de revelion si am stat impreuna cateva ore . Eu avusem o discutie inainte cu un prieten sa-mi dea masina in ... (vezi toată discuția)