avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dobanda legala si rata inflatiei
Discuție deschisă în Executare silită

dobanda legala si rata inflatiei

Buna ziua. Am castigat un proces de executare silita impotriva unei banci . Decizia instantei a fost acela de a-mi restitui intreaga suma oprita . Desi in cererea initiala si in incheiere am cerut dobanda legala si rata inflatiei instanta nici nu a adus aminte de acest lucru . Sentinta este definitiva . Daca merg la executor acesta imi calculeaza doar de cand a ramas definitiva sentinta iar mie mi se pare normal ca acestea sa fie calculate de la data cand am depus cererea la instanta adica 2015. Adica de cand am depus contestatia. Va rog sa imi spuneti daca mai pot inainta o cerere pentru dobanda si rata inflatiei ? Adica un alt proces . Si daca deschid un alt proces am dreptul sa cer acum suma inapoi ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul dobanda buna ziua am castigat contestatie executare silita,am ... arlette arlette calcul dobanda buna ziua am castigat contestatie executare silita,am schitat cerere intoarcere executare silita si as dori sa solicit pe langa suma de ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca/drepturi banesti MirelN MirelN Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific urmatoarea problema: am castigat anul trecut prin sentinta definitiva si irevocabila unele drepturi salariale ... (vezi toată discuția)
Executare silita silviadumitrescu silviadumitrescu Buna ziua, imi poate raspunde cineva, va rog, daca este legal sa acorzi dreptul de executare silita in baza unei hotarari care nu este definitiva si ... (vezi toată discuția)