Am un prieten care doreste sa practice designul grafic ca si freelancer(adica sa colaboreze cu mai multe firme pentru care sa presteze servicii). Cea mai buna solutie pentru el ar fi PFA-ul, dar problema este ca nu are studii de specialitate(nu are nici un document care sa certifice ca a urmat studii de grafica, pentru ca a invatat singur), iar la infiintarea PFA se cere asa ceva. El a urmat studii in domeniul informaticii (are un atestat pentru asa ceva). Acum este student la sectia "Design industrial" dar nefiind absolvent nu are o diploma. Care este forma juridica cea mai potrivita pentru el pentru a putea practica designul in conditii legale (sa poata emite facturi, sa plateasca impozitele corect, etc) in afara de o societate comerciala?
Deci sa inteleg ca nu este necesar un atestat sau o diploma pentru a avea un anumit obiect de activitate ca PFA? Pentru ca si eu am un PFA pe servicii de software si mi-au cerut diploma sau atestat pentru a-mi scrie respectivele domenii de activitate. Exista diferentiere cumva, adica anumite domenii sa necesite o diploma si altele nu?
Infiintare pfa
adrianc
Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)