avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deținere câine în apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deținere câine în apartament

Bună ziua, rog o lămurire juridică și tehnică, în litera legislației asociațiilor de proprietari, privind deținerea în apartament al unui câine de talie mijlocie (nu cunosc rasa), câine care face multă gălagie - în special când este scos la plimbare -, nu are botniță și este plimbată de mai multe ori pe zi cu ascensorul (acord scris vecini, taxă la întreținere, etc. ?) . Vă mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:29, 26 Mai 2019
Daca asociatia nu a inclus pplata intretinerii pentru caine nu puteti face nimic , in afara propunerilor in acest sens in adunarea generala. Pentru zgomotul cainelui sau botnita va adresati politiei .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia de proprietari nu detine competenta sa impuna sume suplimentare de plata pentru detinerea de pisici,caini
Precedentele juridice demonstreaza ca instantele de judecata au dispus hotarari judecatoresti in care se precizeaza ca se inregistreaza in evidenta de calcul cote lunare intretinere persoanele care llocuiesc provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine la intretinere carmenspata carmenspata Buna ziua ,am si eu o intrebare si va rog sa ma lamuruti. am un catelus de talie mica ,si administratorul Doreste ca eu si inca 3 vecini ce detinem animale de ... (vezi toată discuția)
Animal de companie in bloc MIV MIV Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)