Vreau da deschid un punct de lucru cu domeniu de activitate bar + discoteca !ceea ce ma intereseaza pe mine este faptul ca ar trebui sa cer aprobarea vecinilor ptr asa ceva !dar cum ar trebui sa le cer aprobarea ?printr-o cerere,hartie doar scrisa de mana cu date de identificare ssmd ori trebuie adusi cumva la notar ?cum ar putea merge da procedez mai simplu dar da fiu totodata si legal!si ce de intampla daca unul din vecini refuza sa isi dea acordul?...multumesc anticipat !
pentru procedura de autorizare vi s-au cerut anumite avize si acorduri.
daca nu se mentioneaza in ce forma sa fie acestea, o simpla declaratie scrisa ar putea fi suficienta.
practica, insa, a aratat ca un acord notarial (si, in fapt, in aceasta forma instiutiile il si cer, de obicei) este de preferat, pentru a va apara daca vecinul nu mai recunoaste acordul initial.
daca unul dintre vecini refuza, nu il puteti obliga.
Ideea este in felul urmator :am construit cladirea care este pe proiect casa in regie proprie si este mare ca dimensiune.am primit in urma documentelor depuse la primarie autorizatia de construit!totul este ok pana in prezent doar ca vreau da deschid in punct de lucru ac cu activitatea de bar +discoteca !de asta intreb aici !imi trebuie neaparat (prin lege)acordul vecinilor ptr a primi autorizatie de functionare ori ptr a fi de acord cu domeniul de activitate pe care o sa il am ?si daca da trebuie neaparat legalizate prin notar sau se poate si de mana ?asta ma nedumereste pe mine mai exact !!!!!multumesc anticipat doamnei avocat care mi-a rasp anterior