avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS DE CONDUCERE

REZIDENT IN ROMANIA (CETATEAN AMERICAN) POATE CONDUCE IN ROMANIA CU PERMIS ELIBERAT IN PUERTO RICO? PERSOANA ESTE NASCUTA IN PUERTO RICO SI ARE REZIDENTA TEMPORARA IN ROMANIA. APLICA LEGEA PRESCHIMBARII PERMISULUI LA FEL CA A CELOR DIN CELELALTE STATE SUA?
DE NOTAT: PUERTO RICANII AU CETATENIA AMERICANA DAR INSULA ARE STATUT DE STAT LIBER ASOCIAT LA STATELE UNITE ALE AMERICII.
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: AG02 , utilizator 17:43, 27 Mai 2019
Puteti conduce cu IDL.
[ link extern ] /
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate permis de conducere american cristinavlaicu cristinavlaicu Va rog sa imi spuneti daca permisul de conducere american al unui cetatean olandez rezident in Romania poate fi prelungit in Romania in conditiile in care va ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de obținere a cetățeniei robintel robintel O prietenă și soțul ei locuiesc în SUA, unde au și devenit părinți. Copilul, astfel, deține cetățenia SUA. Pentru că, totuși, părinții nu au ... (vezi toată discuția)
Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate ... d2011 d2011 Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate si domiciliul in Romania. Ce trebuie sa faca pentru a obtine prima carte de identitate considerand ... (vezi toată discuția)