avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dreptul de a vota
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dreptul de a vota

pot face o actiune in despagubire pentru ca mi s-a interzis sa imi exprim votul?Nu mi s-a spus decat ca figurez in baza de date cu interdictie.Mentionez ca am votat la ultimile alegeri , inclusiv cele prezidentiale.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
iacov, utilizator
Cel mai recent răspuns: iacov , utilizator 17:27, 27 Mai 2019
Puteti deschide proces daca aveti dreptul la vot.
Aveti vreo condamnare penală?
Da, sunt liberat conditionat din 2011,iesit din perioada de proba.In hotararea definitiva scrie, citez: ,,In temeiul art.71 Cod Penal, pe durata executarii pedepsei, inculpatului i s-a interzis si exercitiul drepturilor, prevazute de art.64 Cod Penal. ''
Doreste cineva sa ma reprezinte?Ofer prin contract 30%din despagubiri.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie pedepse accesorii lv01011970 lv01011970 Am avut o condamnare cu executare si mi-au fost interzise si drepturile conform art. 64 Cod penal. \" Pe durata si in conditiile prevazute de art. 71 Cod penal ... (vezi toată discuția)
Solutionare proces batoaga batoaga Buna ziua, In urma procesului care am avut parte, s-a solutionat dupa cum urmeaza: Solutie: În temeiul art. 2151 alin 1 c.p. cu aplicarea art 41 ... (vezi toată discuția)
Ocupare functie publica pe perioada suspendarii pedepsei cu inchisoarea? mataselg mataselg Avem următoarea Sentinta ( citez ce ne intereseaza). În temeiul dispozițiilor art. 396 alin. 2 Cod procedură penală condamnă pe inculpatul X la pedeapsa ... (vezi toată discuția)