avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imputernicire notariala invatamant
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imputernicire notariala invatamant

Buna seara! M-am inscris la titularizare in Bucuresti. Eu sunt din Dolj si pentru validarea dosarelor trebuie sa fiu acolo pe 30 mai. Problema este ca eu am ore in ziua aceea. Pot sa fac imputernicire notariala sa se duca la validare unul din parinti in locul meu? Trebuie sa prezint doar buletinul acolo. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pierdut buletin in germania si sunt in divort lowerdown lowerdown Buna seara , va contactez in legatura cu o problema. Locuiesc in germania si am un loc de munca aici de mai bine de 6 luni ... De curand mi am pierdut toate ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma urgent cu un raspuns - carte de identitate la 14 ani alexaalexandra alexaalexandra Buna ziua am si eu o mare problema...in urma divortului de sotul meu fiul nostru cu toate ca mi-a fost incredintat mie de bunavoie s-a mutat la tatal lui(dar ... (vezi toată discuția)
Eliberare acte wemilia wemilia Buna seara, in 2006 am absolvit colegiul pedagogic , I.D.D., durata 4 ani, am promovat si modulul de invatamant prescolar in urma caruia am primit doar o ... (vezi toată discuția)