avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... luare in spatiu notarial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

luare in spatiu notarial

Buna ziua.eu sunt strain rezident permanent in romania.adresa mea pe permis de sedere este adresa unde stau cu sotia romanca care a facut declaratia notariala de luare spatiu acum 10 ani pentru mine pentru a face permis de sedere.aceasta declaratia nu are data limita .acum trebuie sa ma duc la imigrari sa prelungesc permisul de sedere.va intreb daca trebuie sa fac alta declartia notariala de luare in spatiu sau merge ce am..va amintesc nu e nici contract decomodat nici incheriat si nu scrie o valabilitate fixa pe declaratia respectiva..va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj bani dupa divort daniel_julien daniel_julien Sunt cetetean strain stabilit in romania, casatorit cu romanca. dar sotia mea a cerut difortul. Am niste bani la banca, si vreau sa va intreb daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Conditii anulare permis de sedere elenakayy elenakayy Sotul meu are carte de rezidenta de familie valabila 5 ani eliberata acum aproximativ 5 luni.Noi locuim in UAE.Este necesar sa intre in Romania o data la 6 ... (vezi toată discuția)
Cum voi face dovada de intretinere cetatea strain? maia87 maia87 Am citit care-s conditiile de a aduce un cetatean strain, algerian, pe teritoriul Romaniei. Ceea ce ma impiedica sa demarez procedurile este faptul ca nu am in ... (vezi toată discuția)