avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bani dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bani dupa divort

Sunt cetetean strain stabilit in romania, casatorit cu romanca. dar sotia mea a cerut difortul.
Am niste bani la banca, si vreau sa va intreb daca trebuie sa le imppart cu ea dupa divort,si daca imi pierd dreptul de sedere in romania.
va inform ca am dreptul de sedere pe termen lung (domicil stabil) in romania si nu as pleca pentru ca am afaceri in curs.

Multumesc frumos anticipat .
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
daniel_julien, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniel_julien , utilizator 17:33, 8 Iunie 2014
1) Depinde de unde provin banii din banca. Sunt bun propriu, sunt bun comun, a participat si sotia la productia lor, sotia stie despre ei, etc?
2) NU stim cum ati obtinut dreptul de sedere in Romania, ca sa ne dam seama in ce situatie vi se poate ridica.
Depinde de unde provin acei bani, daca sunt fonduri comune, depozit constituit in timpul casatoriei sunt bani comuni si trebuie impartiti. Daca sunt fonduri proprii, nu ii impartiti.
Daca nu sunt motive de revocare a permisului, il puteti prelungi apoi.
[ link extern ]
Luati legatura cu oficiul pt imigrari
Va multumesc .

1. sunt bani propri, sotia nu a participat la productia lor, si nu stie despre ei.
2. dreptul de sedere in Romania ca si membru de familia, am avut cartea de rezidenta de 5 ani, si dupa , am obtinut permis de sedere de lunga durata (10 ani) tot pe baza casatorie .si mai este valabil inca 6 ani

....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de sedere parinti ai membrului de familie mohamedgas mohamedgas Ma numesc Mohamed Sunt Membru de Famile Cetatean Roman ,Casatorit aici in romania de aproape 5 ani si am un permis de sedere de 5 ani .Dupa casatorie am adus ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere de lunga durata in romania Alesika Alesika Buna seara!!! Sunt ceteteana a Republicii Moldova casatorita cu cetatean roman si ma aflu pe teritoriul Romaniei cu viza...am depus actele pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)