avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu si/sau bataie de joc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu si/sau bataie de joc

Am 2 probleme:
1 - solicit de mai bine de 6 luni la directorul directiei fisa postului pentru seful de serviciu (de n ori verbal si o data in scris) si ma plimba de la o saptamana la alta. azi, plin de interes imi spune ca fisa de post este confidentiala (probabil dna sef serviciu l a amenintat cu un proces la chestii de genul asta pricepandu se foarte bine) prin urmare sa fac o noua solicitare care va urma linia de informare publica si ca voi primi fisa postului anonimizata
2 - mi s a intocmit fisa de evaluare aferenta anului 2018. calificativ obtinut bine. etapa interviului lipseste cu desavasire. contest la conducatorul institutiei care accepta contestatia si dispune modificarea acesteia in mod corespunzator si informarea functionarului public. (nu exista comisie de solutionare a contestatiilor). a trecut mai bine de o luna si nu se intampla nimic.

cred ca singura solutie este instanta. caut avocat care sa ma reprezinte in adevaratul sens al cuvantului (am si experiente neplacute). orice recomandare este binevenita
Cel mai recent răspuns: iuliana_sa , utilizator 12:03, 29 Mai 2019
Sunteti functionar public sau personal contractual?

Functionar public
Nimeni nu are nicio parere, recomandare
Recomandari in privinta avocatului nu se pot efectua in Forum. Puteti cauta pe site-ul UNBR sau pe lista de consultanti ai Forumului.

In ceea ce priveste problema dvs., puteti depune o sesizare la ANFP - Agentia Nationala a Functionarilor Publici si/sau promovati o actiune in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare temporara functionar public dannegru dannegru Sotia mea lucreaza in cadrul unei primarii dintr-un sector al mun. Bucuresti. Sefa ei de serviciu este obisnuita sa lucreze la limita legii si peste. Sotia mea ... (vezi toată discuția)
Sporul aferent functiei de conducere filozoful filozoful Daca esti numit in functia de sef serviciu-interimar, prin dispozitie de primar, pe o perioada de 6 luni,( atat am inteles ca e legal cu aprobarea ANFP), ai ... (vezi toată discuția)
Contestatie dispozitie primar sofia1975 sofia1975 doresc sa ma sfatuiti!Lucrez intr-o institutie publica si seful nostru...adica primarul a emis o dispoztie in 2004 prin care a acordat indemnizatie de ... (vezi toată discuția)