avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lucrari de renovare apartament in bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lucrari de renovare apartament in bloc

buna ziua
ce demersuri trebuie sa fac pentru a incepe o lucrare de amenajare interioara (renovare)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:31, 27 Mai 2019
Buna ziua!
Depinde ce intelegeti prin renovare...
Poate trebui autorizatie de constructie, anuntarea vecinilor si respectarea programului de liniste...
pt orice lucrare de renovare trebuie autorizatie de constructie? adica vreau sa schimb faianta - autorizatie de constructie. vreau sa schimb cada - autorizatie de constructie samd
Nu la toate, dar daca vreti sa mutati o usa, un geam, sa faceti o arcada in loc de usa, sa spargeti un zid, etc.
Pentru zugraveli, schimbat faianta, cada nu va trebuie.
Gasiti detalii mai jos
www.avocatnet.ro/articol_374...
Cautati si legea 50/1991, actualizata
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2019
Ionut.ion, utilizator
Este necesara autorizatie de constructie in cazul in care prin interventiile pe care le doriti urmeaza sa afectati structura de rezistenta respectiv sa interveniti sa mutati usi,ferestre
,pereti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare in apartament bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua tuturor, Am nevoie de o parere in ceea ce priveste o viitoare actiune de-a mea. Pe scurt, doresc sa efectuez o mica modificare in apartament. ... (vezi toată discuția)
Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Pentru renovarea unui apartament am nevoie de autorizatie? ella84 ella84 Buna ziua, De curand mi-am cumparat un apartament si am inceput sa il renovez din temelii. am dat jos toata gresia si faianta pe care o avea fostul proprietar ... (vezi toată discuția)