avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locul de veci mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locul de veci mostenit

Administrația cimitirului Mihai Bravu Ploiesti m-a pune sa plătesc 300 lei concesionarea locului pe care l-am moștenit.Am plătit 10 ani impozitul.
Cel mai recent răspuns: Ioana Slatineanu , utilizator 12:18, 28 Mai 2019
Daca ati incheiat contract de concesiune este temeinic si legal sa achitati taxele aferente contractului al carui titular ati devenit in urma mostenirii locului de veci
locul l-am mostenit acum zece ani,de ce nu am platit atunci?
atat costa un loc daca se duce cineva si vrea!
de ce Viisoara nu cere?
de ce Bolovani nu cere?

ynocentta a scris:

Daca ati incheiat contract de concesiune este temeinic si legal sa achitati taxele aferente contractului al carui titular ati devenit in urma mostenirii locului de veci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune visandm visandm care sunt costurile taxei de succesiune pentru doua locuri de veci situate in cimitirul bolovani din ploiesti si care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)