buna ziua, se poate casatori o persoana in Ro sau alta tara ,daca in Italia unde a fost casatorita persoana respectiva , s a pronunțat doar separarea legala di tre cei 2? precizez ca in Ro la tribunal i s a spus ca se poate casatori (pt ca nu apare casatorit). Separarea legala s a ptonuntat de cca 10 ani.multumesc.
Seaparerea legala este divort? Pentru ca in Germania separarea legala nu inseamna ca esti divortat legal. Chiar daca casatoria n-a fost inregistrata in Romania si nu figureaza divortat/divortata tot bigamie se numeste.
se poate casatori, doar ca la un moment dat, dupa ce se va divorta in Italia, va avea probleme ...in Romania, intrucat sotul celalalt divortat va inregistra atat casatoria cat si divortul in Romania
Bigamie sau nu?
Ismail Derya
Eu sunt cetatean roman.
In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Casatorie
ginette79
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire si anume o persoana de cetatenie romana casatorita in Italia cu cetatean italian,care de la inceput au facut ... (vezi toată discuția)