avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen proces

,,evacuare art. 1033 CPC ş.u.,,
ce fel de proces este și cât poate dura?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:26, 31 Mai 2019
este un proces civil si poate dura cateva luni.
Depinde cum se apara paratul.
Procesul poate fi mai scurt sau mai lung în funcție de aparari.
Procesul în sine nu este complicat dar pot aparea complicatii.
pârâtul nu a achitat chiria de 3 luni, ba chiar a părăsit locuința, dar nu a predat cheile. Am făcut notificare prin executorul judecătoresc, a avut termen de 30 de zile și acum procesul este pe rol dar au trecut 3 săptămâni de la depunerea cererii și nu s-a dat termen de judecată
O sa se dea. Se judeca repede.
Vedeți sa nu aveti surprize neplăcute.
Aveti avocat care se descurca foarte bine pe evacuari si drept civil sau ati mers fără avocat?
Este posibil sa va respingă acțiunea daca nu ati stiut sa formulati ce trebuie.
Dreptul.civil este foarte tehnic si chiar si instanțele trebuie sa fie foarte atente ca sa nu greșească.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Termen de judecată mony47bz mony47bz Vă rog frumos, lămuriți-mă într-o problemă: -avocatul meu a depus la judecătorie cerere de evacuare a chiriașului meu pentru neplata chiriei în data ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura procesul daca e vorba de ,evacuare art. 1033 cpc ş.u.-s-a dat termen 9 iulie - exonerata exonerata cat poate dura procesul ,evacuare art. 1033 CPC ş.u.=am avut contract de comodat dar imi pretindea chirie .contractul a expirat la 1 martie apoi a venit ... (vezi toată discuția)
Refuz parasire locuinta pmanole pmanole Buna ziua, Am o persoana caruia i-am dat sa aiba grija de o garsoniera...aceasta fiind in alta localitate fata de cea de domiciliu. Problema e urmatoarea: ... (vezi toată discuția)