avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat poate dura procesul daca e vorba de ,evacuare art. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat poate dura procesul daca e vorba de ,evacuare art. 1033 CPC ş.u.-s-a dat termen 9 iulie -

cat poate dura procesul ,evacuare art. 1033 CPC ş.u.=am avut contract de comodat dar imi pretindea chirie .contractul a expirat la 1 martie apoi a venit starea de urgenta si alerta si nu ma pot reabilita financiar sa ma pot muta .Nu am primit nici o notificare scrisa cu termen de 30 de zile sa ma mut proprietara este de neinduplecat si pune presiune pe mine cu mesaje si telefoane impreuna cu familia ei .Cum ma pot apara in 9 iulie cand este termenul .AM luat un avocat din oficiu deoarece nu imi permit sa platesc unul sunt familie monoparentala .
Probabil la primul.termen sau la al doilea se va judeca.Este totusi vorba despre o procedura urgenta care nu poate sa fie tergiversată ca in urma cu mai multi ani cand procedura era diferită.Nu aveti ce sa invocati va trebui să părăsiți apartamentul și sa cautati variante la rude,apartament social etc.Nimeni nu poate fi obligat să va tina în proprietatea sa fără să platiti.Discutati cu avocatul respectiv cel în măsura sa va dea mai multe informatii după studierea cauzei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen proces mony47bz mony47bz ,,evacuare art. 1033 CPC ş.u.,, ce fel de proces este și cât poate dura? (vezi toată discuția)
Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Partaj georgeconstantin georgeconstantin Am divortat in 2013.Acum sunt in procesul de partaj,spre final.Din anul 2013 fosta sotie locuieste in apartament( cumparat pe timpul casatoriei numai din banii ... (vezi toată discuția)