avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis

Buna ziua, as dori un raspuns la intrebarea mea! Ce sanse am sa contest un proces verbal pe motiv ca nu am fost incadrat corect la articolul de care m-am facut vinovat ,adica eu am trecut pe culoarea verde a semaforului pe directia inainte dar ajungand in dreptul semaforului am observat ca s-a facut verde si la stanga si am virat la stanga cu toate ca eram pe banda de inainte(in opinia mea asta inseamna incadrare necorespunzatoare pe banda de mers),dar dupa virajul la stanga ma astepta domnul politist care mi-a intocmit pv cu trecere pe culoarea rosie a semaforului si implicit suspendarea permisului pe 30 zile
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:25, 25 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Contestati procesul verbal in instanta. Aveti sanse mari de reusita, dar va recomand un avocat.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire vinovatie accident Marius198916 Marius198916 In intersecția viilor cu Istrati, venind dinspre Filaret, un autobuz face stânga pe culoarea verde, către eroii revoluției. Din sens opus, sunt doua benzi, ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal + permis suspendat peterpant peterpant Buna, Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pe rosu zzandreii123 zzandreii123 Salutare. De curand mi-a fost retinut permisul 30 zile pentru trecere pe rosu, dupa parerea domnului politist + 4 pct + amenda 195 lei in 48h. Situatia a fost ... (vezi toată discuția)