avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Accesarea ajutorului pentru casatorie
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Accesarea ajutorului pentru casatorie

Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii alocati pentru oficierea casatoriei civila ( din partea primariei Bucuresti) si unul din ei apare cu o amenda de circulatie la politia rutiera, speta pentru care este proces deschis, mai pot beneficia de ajutorul pentru casatorie din partea primariei? Si in ce conditii? Exista posibilitatea adaugarii la dosar a unei adeverinte/ a unui document care sa dovedeasca ca amenda nu este platita intrucat exista proces deschis si astfel sa primeasca banii fara probleme?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
Domnul D., utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor casatorie civila primaria bucuresti Domnul D. Domnul D. Buna ziua! Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii ... (vezi toată discuția)
Bani casatorie 2017 Cosminitza Cosminitza Salut am si eu o intrebare .... S-a aprobat aceasta lege ? Bani pentru casatorie Cei 15.000 de lei oferiti tinerilor care se casatoresc reprezinta ... (vezi toată discuția)