avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ajutor casatorie civila Primaria Bucuresti
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ajutor casatorie civila Primaria Bucuresti

Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii alocati pentru oficierea casatoriei civila ( din partea primariei Bucuresti) si unul din ei apare cu o amenda de circulatie la politia rutiera, speta pentru care este proces deschis, mai pot beneficia de ajutorul pentru casatorie din partea primariei? Si in ce conditii? Exista posibilitatea adaugarii la dosar a unei adeverinte/ a unui document care sa dovedeasca ca amenda nu este platita intrucat exista proces deschis si astfel sa primeasca banii fara probleme?

Va multumesc!
Buna ziua,
Legea nu prevede astfel de situatii.
Platiti amenda, si apoi daca castigati procesul solicitati si restituirea cuantumului amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea ajutorului pentru casatorie Domnul D. Domnul D. Buna ziua! Va rog sa ma indrumati cu un raspuns la urmtoarea speta: in situatia in care un cuplu proaspat casatorit isi doreste sa beneficieze de banii ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o amenda platita deja? Ruxu Ruxu Buna ziua! Sotul meu a primit o amenda din cauza parcarii intr-un loc privat, dar care nu avea popicul ridicat. A platit amenda, dar apoi a si contestat ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie coradora coradora Daca unei persoane , i-a fost anulat procesul verbal de contraventie , printr-o hotarare , in care scrie clar doar anularea procesului verbal , nsa nu scrie ... (vezi toată discuția)