avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintare firma recrutare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintare firma recrutare

Rog sa imi indicatii pasii necesari pentru infiintarea unei firme de recrutare forta de munca (din Asia). Care ar fi etapele post inregistrare ORC? Unde trebuie sa ma mai inregistrez?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
george-neagu, moderator
In linii mari cam acestea ar fi etapele:
1. Infiintare SRL cu obiectul de activitate corespunzator.
2. Obtinere autorizatie de la Ag. de plasare a fortei de munca in strainatate
3. Inregistrarea societatii ca operator de date cu caracter personal
4.Inregistrare la ITM-ul de care apartine societatea
5. Incheiere contracte de munca cu persoane straine
gasiti detalii aici
[ link extern ] /
Multumesc. Ideea este ca eu vreau sa IMPORT straini, nu sa export. Acestea sunt regulile pentru agentiile care plaseaza romani in strainatate reguli care se pare ca nu se aplica si pentru cei care ADUC forta de munca din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc informatii pertinente Simionescu  Cristina Elena Simionescu Cristina Elena Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez, din punct de vedere legal,pt. a-mi infiinta o agentie de plasare a fortei de munca in strainatate si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)