Buna ziua. Am ridicat o mansarda (fara geamuri, nefinisata) deasupra casei, pe perete deja existent. Am început să o construim fara proiect si fara autorizație lucru care a deranjat-o le vecina, făcând plângere la primărie. In urma plângeri am primit o amendă se 1000 lei si condiția să intrăm în legalitate. Noi am inceput atunci procedurile pt proiect, urbanism tot ce se putea..dar cică aveam nevoie de acordul ei scris. Lucru care ea nu vera sa il dea. A trecut un an aproape si am aflat ca primaria ne da in judecată pt ca nu am obținut autorizația. Primăria ne zice ca o sa daramam tot ce am construit, vecina nu e de acord să semneze ca e de acord cum am construit..ce e de facut?? Cu ce o deranjăm pe ea, legal..Nu avem ferestre spre partea aceea, casa e pe aceași fundație. Casele sunt apropiate una de cealaltă ,dar asa am cumpărat casa, nu o puteam lua sa o mutăm. Nu inteleg de era si e necesar acordul dansei ? Ajutati-ma va rog.
Puteti face demersuri pentru intrarea in legalitate. Pt suplinirea acordului vecinei puteati sa o dati in judecata.
Aparati-va in dosarul cu primaria. S-au mai vazut cazuri de succes.