avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caror organe abilitate ma adresez ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caror organe abilitate ma adresez ?

Buna ziua ! Sunt presedinta unei Asociatii de Proprietari si in urma a numeroase sesizari telefonice, locatarii imobilului, inclusiv eu, suntem nemultumiti de modul de viata dus de proprietarii unui apartament unde locuieste o mama in etate de 94 de ani iubitoare de pisici,( detine in apartament 11 pisici ) si fiul ei recidivist condamnat penal in urma unui viol ) La ei in apartament este o mizerie de nedescris ; excremente de pisici peste tot, jeg si pe batrana si in apartament, nu au curent electric si blocheaza lumina de pe casa scarii lasand usa deschisa pt aintra lumina in casa, iar din apartamentul dansilor iese un miros irespirabil, ies gandaci care misuna peste tot, deci este imposibil sa mai convietuim.Are restante la utilitati( batrana ca ea este proprietara) in valoare de 13.234 lei , a fost actionata in judecata insa i s-a pus poprire pe pensie si atat, 400 lei lunar, insa asta nu ne ajuta sa acoperim debitul, nu da drumul la nimeni in casa, noi am mai anuntat sanepidul, politia, primaria etc...dar degeaba,.Mai nou, acum batrana merge la fiecare apartament, bate cu bastonul in usa locatarilor si cere de mancare . Va rog sa ma informati ce putem face deoarece noi locatarii am ajuns la saturatie. Batrana mai are 2 fiice care locuiesc in Bucuresti, insa nu le intereseaza de mama si fratele lor. Eu am numarul de telefon al uneia dintre ele, insa nu reaspunde la telefon. Consider ca aceste fiice au obligatia morala sa se ocupe de mama si fratele lor. Va rog sa ne ajutati cu un sfat competent, sa fac demersurile care sa duca la rezolvarea acestei situatii care ne -a adus la disperare. Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: grecuecaterina26 , utilizator 15:02, 29 Mai 2019
Nu este in regula faptul ca DSP,politia comunitara nu v au raspuns,insistati cu cereri scrise cu nr inregistrare,chemati o televiziune pt a mediatiza cazul,variante sunt mai multe.Solicitati efectuarea unei anchete de către serviciul specializat din cadrul primăriei,angajați un av pt a face aceste demersuri daca nu va descurcat.
Multumesc !
Va rog , inca o rugaminte ! La Primarie carui serviciu ma adresez ? Sa fie vorba de un caz social, adica la DGASPC ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gandacii rasfatzata rasfatzata In primul rand imi cer scuze daca am sa pun intrebarea in alta parte decat trebuie, dar nu mai stiu ce sa fac si pe cine sa mai intreb!! Am o problema mare ... (vezi toată discuția)
Vecin cu multe pisici AndreeaB15 AndreeaB15 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu institutia careia trebuie sa ne adresam pentru ca vecinul care are 15 pisici sa scape de ele sau macar sa faca ... (vezi toată discuția)