avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cota contributiei asiguratorie pt munca - sector ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cota contributiei asiguratorie pt munca - sector constructii

Buna ziua,

Având în vedere prevederile OUG 114/2018 art.66, art. 91 și a HG 50/2019, privind Legea Bugetului de Stat pe anul 2019, în calitate de client al unei firme ce desfășoară activitatea în sectorul construcțiilor, vă rugăm să ne comunicați cota contribuției asiguratorie pentru muncă care va fi acceptată în cazul devizelor de lucrări / prestări servicii. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: andyc25 , utilizator 10:52, 30 Mai 2019
Buna ziua,
Revin cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns. Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul ... Florin251 Florin251 Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul construcțiilor sa sistat plata contribuțiilor la pilonul 2 de pensii? (vezi toată discuția)
Devize de lucrari - ce contributii salariale cuprind? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, in spatele facturilor emise trebuie sa atasez devizele de lucrari, pe devize trebuie sa trec si contributiile ... (vezi toată discuția)