avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Tatal meu a fost lovit cu pumnul in fata..cum sa ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Tatal meu a fost lovit cu pumnul in fata..cum sa procedez?

Buna seara.Acum 2 zile tatal meu a fost agresat si apoi lovit cu pumnul in fata de catre un vecin la intrarea in scara.In urma loviturii in fata ia spart buza.Cum trebuie sa procedez pe cale legala tiind cont ca totul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate la bloc.Multumesc
Cel mai recent răspuns: costel5 , utilizator 21:49, 29 Mai 2019
Mergeți la IML sa scoateți certificat Medico legal, plângere penala la poliție, solicitați daune materiale și morale. Undeva la 2, 3 mii euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla??? nanucu nanucu In urma cu 2 saptamani am avut o altercatie cu un coleg, ne-am injurat, el a venit mi-a dat o palma, dupa care ne-am impartit cate un pumn, el mi-a invinetit ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală ADRIANN2017 ADRIANN2017 BUNA ZIUA,va rog sa imi raspundeti:daca un tip ma lovit cu pumnul in gura si mi-a spart buza din dreapta jos si un dinte de sus din fata,cam cati bani a-s ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat, ce pot face? romaria2012 romaria2012 Buna ziua, Am fost batut de doi tineri langa masina mea de fata cu sotia mea. La sosirea politiei ei au spus ca am sarit primul la bataie. Eu am spus ca ei au ... (vezi toată discuția)