avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cumparare imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cumparare imobil

Buna ziua,
Vreau sa cumpar un imobil, suna de bani pe care o am este in lei, iar proprietarul imobilului doreste euro. Cum sa procedez cel mai bine. Eu as vrea sa ii platesc in lei la cursul bnr pt mine costurile sunt mai mari diferenta de curs valutar de la banca mareste automat pretul imobilului. La casa de schimb nu se fac tranzactii pe cont. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament constructie noua cu prima casa, credit in euro meeri_m meeri_m Buna ziua, De fiecare data cand am avut o problema am scis aici si am fost ajutata, in aceasta speranta scriu si acum. Suntem, eu si sotul, in pragul de a ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu imobil ipotecat Nusestie Nusestie Buna ziua, Vreau sa achizitionez un imobil nou... ipotecat. Achizitionarea se va face cu credit Prima Casa. Creditul acordat in cadrul programului Prima ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr o mașină cu banii in mana mi se cere să ... sachelariec sachelariec Vreau să cumpăr o mașină cu banii in mana Mi se cere să plătesc la bancă banii la cursul de vânzare al valutei Vi se pare normal? (vezi toată discuția)