avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pilon 2 pensii private
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pilon 2 pensii private

Buna ziua, as dorii sa va întreb daca la pensia de invaliditate s.a luat in calcul si contributiile la pilonu 2 de pensii?pot sa retrag fondul cand ies la pensie ptr limita de varsta daca vârstă de pensionare s.a redus cu 5 ani ptr ca am lucrat in grupa 1 , adica in sept 2020, ( adica ies la pensie la 57 ani nu la 62) multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate Aneluta Aneluta Buna ziua, as dorii sa întreb daca pensia de invaliditate este mai mica decât pensia de limita de varsta? Am 56 de ani, pensie gr 2, vechime 40 ani si 18 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie? Maryn3la Maryn3la O ruda a lucrat 14 ani 9 luni si 5zile grupaI si 11 ani 4 luni si 3 zile grupa conditii normale si este pensionat pe caz de boala din 2005 gradul 3. total ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata babaangi babaangi Buna seara! Sunt in somaj din data de 15 ianuarie 2013. Am lucrat 31 de ani si 2 luni. Luna aceasta implinesc 51 de ani. Daca dupa expirarea termenului de un ... (vezi toată discuția)