avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de invaliditate

Buna ziua, as dorii sa întreb daca pensia de invaliditate este mai mica decât pensia de limita de varsta? Am 56 de ani, pensie gr 2, vechime 40 ani si 18 zile,lucrul in grupa 1 11 ani si 6 luni , se reduce vârsta de pensionare cu 5 ani, urmează sa ies ptr limita de vârstă in Sept 2020. Un an am pensie de invaliditate
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:27, 5 Iunie 2019
Pensia de invaliditate este egala cu pensia de limita de varsta valabila la momentul deschiderii drepturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie CameliaGh CameliaGh Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti toate variantele de pensionare. Doresc sa ma pensionez cat se poate de repede. Femeie, 21.11.1960 Vechime 36 ani 10 luni, ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata btmariuss btmariuss Buna ziua! sunt nascuta pe 7,03,1959. am o vechime in munca de 30 de ani, din care 21 ani, 11 luni si 10 zile gr 2, 8 ani si 25 zile conditi normale, si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Calcularea varstei de pensionare mutu_m mutu_m Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)