avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație de creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație de creșterea copilului

Buna ziua ! Sunt însărcinată, Am 5 luni jumate cotizate la stat (28.noiembrie 2018-15 mai 2019) după care de la 1 Iunie 2019 voi fi reangajată. Cele 2 luni de prenatal intra in calculul celor 12 luni pentru a primi indemnizația sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 30 Mai 2019
Buna ziua!
Intra in calcul dar o sa cumulati cele 12 luni necesare pentru a beneficia de CCC pana la data nasteri?
Ce ocupatie ati avut inainte de a va angaja?
Am 2 luni Acuma, in Ianuarie trebuie sa nasc
Atunci sarcina usoara
Cititi si O.U.G. 96/2003 privind protecţia maternitatii la locurile de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, cred ca va v-a fi de folos
februarie 2018 - ianuarie 2020 este perioada eligibila pentru CCC.

Perioade luate in calcul: 28.noiembrie 2018 - 15 mai 2019 (7 luni)

Sigur veti fi reangajata de la 01.06.2019 ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Crestere copil Gabiade Gabiade Daca sotul a lucrat pana in ianuarie 2019 si eu sunt insarcinata in 2 luni,deci ar trebui sa nasc in dec-ianuarie 2020 poate beneficia el de indemnizatie? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)