avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate contract de vizionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate contract de vizionare

Buna seara ! Va rog, as dori sa stiu daca este valabil un contract de vizionare a unui imobil , completat gresit . S-a scris gresit domiciliul clientului , contractul nu are numar de inregistrare si nu s-a emis in 2 exemplare. De asemenea nu s-a semnat niciun document privind protectia datelor personale. In cazul in care acest contract este valabil , cine plateste comisionul ? Cumparatorul, vanzatorul sau ambii. Intre proprietar si agentie nu exista contract de exclusivitate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:20, 31 Mai 2019
domiciliul gresit indicat nu este o clauza de nulitate a contractului.
la fel, nici lipsa numarului contractului ori numarul de exemplare.
pentru lipsa gdpr aveti instrumente specifice (plangere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).
cu privire la comision, cum contractul este incheiat intre Dvs. si Agentie, cea care il datoreaza sunteti Dvs., cumparatorul este strain de intelegerea cu Agentia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vizionare al agentiilor imobiliare lony_269 lony_269 Buna ziua, ma numesc Loredana iar problema mea este urmatoarea: am cautat in ziarul local anunturi cu apartamente de vanzare, am sunt la un anunt care m-a ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere lazarlivia lazarlivia Un agent imobiliar a incheiat intr-un singur exemplar ( care a ramas la el) contract de vizionare si contract de intermediere a unei locuinte. Aceste acte ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cu agentie imobiliara bogdaner bogdaner Buna seara.Daca am fost sa vizionez un apartament si am semnat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara, in care nu au fost trecute decat ... (vezi toată discuția)