Fiecare din parti are obligatii care fara doar si poate o sa fie trecute in contract. Este normal sa vorbesc doar despre lucrul pentru care nu am gasit o solutie desi am apelat la mai multi avocati, dar raspunsul cum ati zis si dumneavoastra a fost ca nici contractele nu sunt 100÷ sigure, noi riscam mult daca pe proiecte de succes, oamenii se hotarasc ca dupa ani de zile desi riscul si efortul a fost comun, sa plece pe drumuri separate doar pentru ca domeniul este inregistrat pe mailul lui sa nu ne mai dea 50%. Vrem doar sa ne protejam, nimic altceva, consider ca nu se pune problema sa nu fim onesti, dar exista sansa ca din zeci de oameni sa ne insele cineva.
Adrian Dimitriu a scris:
dvs nu aveti o problema legala, ci una de management. intre doua persoane, fizice sau juridice, in masura in care nu e vorba de infractiuni sau contraventii, legea partilor este contractul. iar cum oamenii sunt schimbatori, nici contractele nu sunt 100% asiguratorii. raspunsul e ca nu va puteti proteja decat alegand partenerii cu grija si lucrand cu onestitate. ceva mi-a atras atentia: vorbiti numai de drepturi. un contract stipuleaza si obligatii mai ales fata de terti